Програми
ЕС през белгийското председателство и къде е България

28.06.2010

Посланикът на Кралство Белгия у нас Н.Пр. Марк Михелсен ще изнесе публична лекция, посветена на приоритетите на белгийското председателство на ЕС, което стартира на 1 юли. Участие в събитието ще вземат и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, както и министърът на правосъдието Маргарита Попова, които ще говорят за целите на българското правителство по време на белгийското председателство.

Лекцията, която е организирана от Институт "Отворено общество" – София, Атлантическия клуб и Паневропейския съюз, ще се проведе на 30 юни, сряда, в столичния хотел Радисън.

Това е третата подобна публична лекция, която неправителствените организации инициират. В началото на годината за приоритетите на испанското председателство на ЕС говори посланикът на Кралство Испания Н.Пр. Хорхе Фуентес. Преди броени дни той отчете, отново на публично събитие, резултатите от шестмесечното председателство.

Programmes About OSI News Priorities Experts Publications Links Mission Founder Trustees Staff Annual Report Financing Contract Us